Man tager vad man haver

Man är ju ingen mästerkock, men jag har nog bott hemifrån tillräckligt länge för att kunna röra ihop något av grejer ur ett till synes tomt kylskåp. Idag blev det en pastasås som blev helt okej. Säkert grymt nyttig också!

Pasta carbonara speciale 3 port 30 min

Bottenredning:
1 msk margarin (smält)
2-3 msk mjöl (vispa ner)
4-5 dl mjölk

Resten:
50-100g(?) rökt bog i tärningar
1 dl bladspenat
8-10 cm purjolök
½ tsk dragon
1 tsk riven pepparrot
salt
peppar

Puttra ca 10 min eller tills pastan är klar...

Till sist:
1 ägg

Var noga med att röra ordentligt när du har i äggen så det inte stelnar och gör halv äggröra av såsen. Det blev det nästan för mig. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Antal besökare:

RSS 2.0